Producenci

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII REA - WSIP

DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII REA - WSIP
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII REA - WSIP

HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ, BEATA SAWICKA, TERESA MIK, WSIP, 2014, 9788302147234

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze...

Cena: 46,06 zł
szt.

EGZAMIN ZAWODOWY - TECHNIK ŻYWIENIA WSIP

EGZAMIN ZAWODOWY - TECHNIK ŻYWIENIA WSIP
EGZAMIN ZAWODOWY - TECHNIK ŻYWIENIA WSIP

JACHOWICZ, SŁABKOWSKA, ZAKRZEWSKA, WSIP, 2008, 9788302101298

Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i...

Cena: 35,76 zł
szt.

OBSŁUGA KONSUMENTA CZ. 1 ZSZ JARGOŃ WSIP

OBSŁUGA KONSUMENTA CZ. 1 ZSZ  JARGOŃ  WSIP
OBSŁUGA KONSUMENTA CZ. 1 ZSZ JARGOŃ WSIP

RYSZARD JARGOŃ, WSIP, 2000, 9788302078446

W części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w...

Cena: 39,12 zł
szt.

PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE DIFIN

PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE DIFIN
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE DIFIN

BARBARA KOZŁECKA, KRYSTYNA OSOWSKA, DIFIN, 2012, 9788376414454

Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02.Treści zawarte w podręczniku zawierają informacje niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa...

Cena: 29,78 zł
szt.

TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.1 EMPI2 WZ

TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.1 EMPI2 WZ
TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.1 EMPI2 WZ

EWA SUPERCZYŃSKA, MELANIA ŻYLIŃSKA-KACZMAREK, EMPI2, 2007, 9788389287625

Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania...

Cena: 13,82 zł
szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2

POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2012, 9788389184375

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.

Cena: 35,45 zł
szt.

TECHNOLOGIA GASTRON. Z TOWAROZN. CZ.1 PROCNER WSIP

TECHNOLOGIA GASTRON. Z TOWAROZN. CZ.1 PROCNER WSIP
TECHNOLOGIA GASTRON. Z TOWAROZN. CZ.1 PROCNER WSIP

PROCNER ALEKSANDRA, WSIP, 2007, 9788302027895

Książka jest przeznaczona dla uczniów klasy I technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, specjalność: technologia i organizacja żywienia.rka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w...

Cena: 37,49 zł
szt.

TECHNOLOGIA GASTRON. Z TOWAROZN. CZ.2 PROCNER WSIP

TECHNOLOGIA GASTRON. Z TOWAROZN. CZ.2 PROCNER WSIP
TECHNOLOGIA GASTRON. Z TOWAROZN. CZ.2 PROCNER WSIP

KRYSTYNA FLIS, ALEKSANDRA PROCNER, WSIP, 2007, 9788302028625

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. w niej ocenę...

Cena: 35,26 zł
szt.

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI CZ.4 DŁUŻEWSKI WSIP

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI CZ.4 DŁUŻEWSKI  WSIP
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI CZ.4 DŁUŻEWSKI WSIP

MIECZYSŁAW DŁUŻEWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, WSIP, 2008, 9788302079788

autorzy: Mieczysław Dłużewski, Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Karol Krajewski, Włodzimierz Kamiński, Anna Dłużewska, Leonard Jankiewicz, Andrzej Jarczyk, Mirosław SłowińskiPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód...

Cena: 38,09 zł
szt.

TESTY PRZYG DO EGZ. ZAW. KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

TESTY PRZYG DO EGZ. ZAW. KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
TESTY PRZYG DO EGZ. ZAW. KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

JOANNA KOWALSKA, KAROLINA MIKOŁAJCZYK-NIECKARZ, EMPI2, 2011, 9788362325375

Cena: 13,82 zł
szt.

WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZP. W GASTRONOMII REA-WSIP

WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZP. W GASTRONOMII REA-WSIP
WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZP. W GASTRONOMII REA-WSIP

AGNIESZKA KASPEREK, MARZANNA KONDRATOWICZ, WSIP, 2014, 9788302147364

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały...

Cena: 47,17 zł
szt.

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTR...WSIP

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTR...WSIP
WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTR...WSIP

WITOLD JASTRZĘBSKI, WSIP, 2009, 9788302071201

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy...

Cena: 43,70 zł
szt.

ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.15

ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.15
ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.15

ELŻBIETA ŻOCHOWSKA, FORMAT-AB, 2013, 9788389184467

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W...

Cena: 23,63 zł
szt.

ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.6

ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.6
ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.6

JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2013, 9788389184436

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów"Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się...

Cena: 23,63 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl