Producenci

DOKUMENTACJA HOTELOWA. ĆW. DLA ZAWODU TECH. HOTEL.

DOKUMENTACJA HOTELOWA. ĆW. DLA ZAWODU TECH. HOTEL.
DOKUMENTACJA HOTELOWA. ĆW. DLA ZAWODU TECH. HOTEL.

BEATA BODUSZ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184535

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w...

Cena: 21,82 zł
szt.

DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI. HOTELARSTWO REA - WSIP

DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI. HOTELARSTWO REA - WSIP
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI. HOTELARSTWO REA - WSIP

BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2014, 9788302147388

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,obsługi gości w...

Cena: 41,47 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. I ORGANIZACJA PRACY T.1 FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. I ORGANIZACJA PRACY T.1 FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. I ORGANIZACJA PRACY T.1 FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2013, 9788389184474

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      

Cena: 32,72 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. II ORGANIZACJA PRACY T.2 FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. II ORGANIZACJA PRACY T.2 FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. II ORGANIZACJA PRACY T.2 FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2013, 9788389184481

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   

Cena: 33,62 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184504

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  

Cena: 34,54 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. IV USŁUGI ŻYWIENIOWE FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. IV USŁUGI ŻYWIENIOWE FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. IV USŁUGI ŻYWIENIOWE FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184542

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.

Cena: 33,62 zł
szt.

OBSŁUGA GOŚCI W RECEPCJI WSIP, WITOLD DROGOŃ

OBSŁUGA GOŚCI W RECEPCJI WSIP, WITOLD DROGOŃ
OBSŁUGA GOŚCI W RECEPCJI WSIP, WITOLD DROGOŃ

WITOLD DROGOŃ, WSIP, 2013, 9788302136399

Obsługa gości w recepcjiPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalnePodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających iwyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...

Cena: 34,54 zł
szt.

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE CZ 2 REA

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE CZ 2 REA
ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE CZ 2 REA

JOANNA ORŁOWSKA, MAŁGORZATA TKACZYK, REA, 2008, 9788375440218

W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,- współpracę z...

Cena: 40,80 zł
szt.

REZERWACJA USŁUG HOTELARSKICH NPP WSIP

REZERWACJA USŁUG HOTELARSKICH NPP WSIP
REZERWACJA USŁUG HOTELARSKICH NPP WSIP

WITOLD DROGOŃ, WSIP, 2013, 9788302136337

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 1 kwalifikacji T.11(Rezerwacja usług hotelarskich). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie zpotrzebami gości, rozróżnia zadań, wyposażenia recepcji oraz rezerwacji usług dla gości...

Cena: 34,54 zł
szt.

TECHNIK HOTELARSTWA MARKETING USŁUG WSIP

TECHNIK HOTELARSTWA MARKETING USŁUG WSIP
TECHNIK HOTELARSTWA MARKETING USŁUG WSIP

JAN CETNER, WSIP, 2010, 9788302107498

W podręczniku scharakteryzowano rynek usług hotelarskich. Wyjaśniono i omówiono m.in.: podstawowe pojęcia z dziedziny marketingu: rynek, produkt, cena, dystrybucja, promocja, badania marketingowe, zarządzanie i planowanie, mierniki stosowane w działalności hotelarskiej. Prezentowane zagadnienia...

Cena: 38,09 zł
szt.

TECHNIK HOTELARSTWA ORGANIZACJA PRACY CZ.1 WSIP

TECHNIK HOTELARSTWA ORGANIZACJA PRACY CZ.1 WSIP
TECHNIK HOTELARSTWA ORGANIZACJA PRACY CZ.1 WSIP

TADEUSZ TULIBACKI, WSIP, 2009, 9788302107474

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe...

Cena: 38,09 zł
szt.

USŁUGI TURYSTYCZNE CZĘŚĆ 1 REA

USŁUGI TURYSTYCZNE CZĘŚĆ 1 REA
USŁUGI TURYSTYCZNE CZĘŚĆ 1 REA

BARBARA STEBLIK - WLAŹLAK, BARBARA CYMAŃSKA, REA, 2008, 9788371418235

Podstawowe informacje o turystyce Charakterystyka rodzajów turystyki Krajowy produkt turystyczny Charakterystyka usług turystycznych Organizacja i obsługa imprez turystycznych

Cena: 30,95 zł
szt.

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTEL. HOTELARSTWO T.4 REA

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTEL. HOTELARSTWO T.4 REA
USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTEL. HOTELARSTWO T.4 REA

JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2014, 9788302147043

REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia...

Cena: 28,74 zł
szt.

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE NPP WSIP

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE NPP WSIP
USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE NPP WSIP

BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2013, 9788302136344

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej,...

Cena: 47,17 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl