Producenci

MAGAZYNOWANIE SUROWCÓW PIEKARSKICH T.3.1 WSIP

MAGAZYNOWANIE SUROWCÓW PIEKARSKICH T.3.1 WSIP
MAGAZYNOWANIE SUROWCÓW PIEKARSKICH T.3.1 WSIP

KRYSTYNA JAROSZ, WSIP, 2016, 9788302157097

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.3 (Magazynowanie surowców piekarskich).
W publikacji omówiono zagadnienia dotyczące surowców piekarskich oraz ich przechowywania....

Cena: 34,54 zł
szt.

PRACOWNIA OBSŁUGI KLIENTÓW. KWALIFIKACJA T.15

PRACOWNIA OBSŁUGI KLIENTÓW. KWALIFIKACJA T.15
PRACOWNIA OBSŁUGI KLIENTÓW. KWALIFIKACJA T.15

PIOTR DOMINIK, WSIP, 2015, 9788302149764

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje...

Cena: 46,06 zł
szt.

PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. T.6 ĆW CZ. 2 REA-WSIP

PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. T.6 ĆW CZ. 2 REA-WSIP
PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. T.6 ĆW CZ. 2 REA-WSIP

LIDIA GÓRSKA, IWONA NAMYSŁAW, WSIP, 2015, 9788302152573

Zeszyt  ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie 

Cena: 46,06 zł
szt.

PRZYG. KĘSÓW CIASTA DO WYPIEKU I WYP. CIASTA WSIP

PRZYG. KĘSÓW CIASTA DO WYPIEKU I WYP. CIASTA WSIP
PRZYG. KĘSÓW CIASTA DO WYPIEKU I WYP. CIASTA WSIP

KRYSTYNA JAROSZ, WSIP, 2016, 9788302157110

W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju...

Cena: 34,54 zł
szt.

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.
TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.

KATARZYNA KOCIERZ, WSIP, 2014, 9788302147371

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną...

Cena: 40,25 zł
szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1

EWA CZARBNIECKA-SKUBINA, FORMAT-AB, 2011, 9788389184368

wyd. FORMAT-AB

Cena: 24,53 zł
szt.

TESTY I ZAD. PRAKT. TECH. TECHNOL. ŻYWN. T.4

TESTY I ZAD. PRAKT. TECH. TECHNOL. ŻYWN. T.4
TESTY I ZAD. PRAKT. TECH. TECHNOL. ŻYWN. T.4

MARIA NAPIÓRKOWSKA-GZULA, BARBARA STEBLIK-WLAŹLAK, WSIP, 2015, 9788302150326

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji 

Cena: 28,74 zł
szt.

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

PRACA ZBIOROWA POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2010, 9788389184313


Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności...

Cena: 18,18 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl