Producenci

Technik żywienia i usług gastronomicznych

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB

JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184788

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2....

Cena: 26,36 zł
szt.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE

ANNA DERBIS, LIDIA LINKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184726

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie...

Cena: 29,09 zł
szt.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. XI T.15

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. XI T.15
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. XI T.15

PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184719

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6....

Cena: 20,90 zł
szt.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VI ZASADY

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VI ZASADY
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VI ZASADY

A. KOŁŁAJTIS-DOŁOWY, K. KOZŁOWSKA, B. PIETRUSZKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184771

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Cena: 34,54 zł
szt.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTR.CZ.III TECH. GAST. Z TOW.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTR.CZ.III TECH. GAST. Z TOW.
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTR.CZ.III TECH. GAST. Z TOW.

DANUTA GÓRECKA, HALINA LIMANÓWKA, EWA SUPERCZYŃSK, FORMAT-AB, 2016, 9788389184689

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 25,99 zł
szt.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTR. CZ.II TECH. GAST. Z TOW.

ŻYWIENIE I USŁUGI GASTR. CZ.II TECH. GAST. Z TOW.
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTR. CZ.II TECH. GAST. Z TOW.

D. GÓRECKA, H. LIMANÓWKA, E. SUPERCZYŃSKA, M. ŻYL, FORMAT-AB, 2015, 9788389184665

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do...

Cena: 31,80 zł
szt.

ZBIÓR ZADAŃ Z GASTRONOMII WSIP

ZBIÓR ZADAŃ Z GASTRONOMII WSIP
ZBIÓR ZADAŃ Z GASTRONOMII WSIP

MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2018, 9788302173714

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych...

Cena: 34,54 zł
szt.

ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.6 CZ.2

ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.6 CZ.2
ZB. ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTW. KWALIF. T.6 CZ.2

JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2014, 9788389184573

Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część...

Cena: 23,63 zł
szt.

ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2014

ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2014
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2014

JAN GAWĘCKI, JOLANTA CZARNOCIŃSKA, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2014, 9788389184559

Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.

Cena: 23,63 zł
szt.

ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15.1 CZ.1 REA-WSIP

ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15.1 CZ.1 REA-WSIP
ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15.1 CZ.1 REA-WSIP

DOROTA CZERWIŃSKA, WSIP, 2015, 9788302152580

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w...

Cena: 34,54 zł
szt.

ZASADY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA W.2013 WSIP

ZASADY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA W.2013 WSIP
ZASADY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA W.2013 WSIP

HANNA KUNACHOWICZ, IRENA NADOLNA, BEATA PRZYGODA,, WSIP, 2013, 9788302134814

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania...

Cena: 41,47 zł
szt.

ZASADY ŻYWIENIA CZ.2 KWALIFIKACJA T.15.1 REA-WSIP

ZASADY ŻYWIENIA CZ.2 KWALIFIKACJA T.15.1 REA-WSIP
ZASADY ŻYWIENIA CZ.2 KWALIFIKACJA T.15.1 REA-WSIP

DOROTA CZERWIŃSKA, WSIP, 2015, 9788302150449

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych produktów spożywczych,...

Cena: 34,54 zł
szt.

USŁUGI GASTRONOMICZNE.KWALIFIKACJA T.15.3 REA-WSIP

USŁUGI GASTRONOMICZNE.KWALIFIKACJA T.15.3 REA-WSIP
USŁUGI GASTRONOMICZNE.KWALIFIKACJA T.15.3 REA-WSIP

RENATA SZAJNA, DANUTA ŁAWNICZAK, WSIP, 2015, 9788302150395

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i...

Cena: 46,06 zł
szt.

TESTY KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZ. POTRAW I NAPOJÓW

TESTY KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZ. POTRAW I NAPOJÓW
TESTY KWALIFIKACJA T.6 SPORZĄDZ. POTRAW I NAPOJÓW

KAROLINA MIKOŁAJCZYK-NIECKARZ, ANNA TOMASZEWSKA,, EMPI2, 2015, 9788365149015

Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.

Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie...

Cena: 14,75 zł
szt.

TESTY KWALIFIKACJA A.15. ORGANIZACJA ŻYWIENIA...

TESTY KWALIFIKACJA A.15. ORGANIZACJA ŻYWIENIA...
TESTY KWALIFIKACJA A.15. ORGANIZACJA ŻYWIENIA...

KAROLINA MIKOŁAJCZYK-NIECKARZ, MAŁGORZATA WŁODARC, EMPI2, 2016, 9788365149213

zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; zawód technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i...

Cena: 15,65 zł
szt.

TESTY I ZAD. PRAKT. TECH. ŻYWIENIA... KWAL. T.15

TESTY I ZAD. PRAKT. TECH. ŻYWIENIA... KWAL. T.15
TESTY I ZAD. PRAKT. TECH. ŻYWIENIA... KWAL. T.15

PIOTR DOMINIK, WSIP, 2015, 9788302150265

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji 

Cena: 23,03 zł
szt.

TECHNOLOGIA GASTRON.Z TOW. CZ.2 KWAL. T.6 REA-WSIP

TECHNOLOGIA GASTRON.Z TOW. CZ.2 KWAL. T.6 REA-WSIP
TECHNOLOGIA GASTRON.Z TOW. CZ.2 KWAL. T.6 REA-WSIP

MAŁGORZATA KONARZEWSKA, WSIP, 2015, 9788302147210

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i...

Cena: 46,06 zł
szt.

SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. TG.07 CZ.2 WSIP

SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. TG.07 CZ.2 WSIP
SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. TG.07 CZ.2 WSIP

ANNA KMIOŁEK-GIZARA, WSIP, 2018, 9788302173608

W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia...

Cena: 51,76 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl