Producenci

DOKUMENTACJA HOTELOWA CZ.2, BEATA BODUSZ

DOKUMENTACJA HOTELOWA CZ.2, BEATA BODUSZ
DOKUMENTACJA HOTELOWA CZ.2, BEATA BODUSZ

BEATA BODUSZ, FORMAT-AB, 2016, 9788389184733

Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, znajdują się tam również zadania utrwalające wiedzę z typów śniadań...

Cena: 21,82 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. I ORGANIZACJA PRACY T.1 FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. I ORGANIZACJA PRACY T.1 FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. I ORGANIZACJA PRACY T.1 FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2013, 9788389184474

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      

Cena: 32,72 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. II ORGANIZACJA PRACY T.2 FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. II ORGANIZACJA PRACY T.2 FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. II ORGANIZACJA PRACY T.2 FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2013, 9788389184481

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   

Cena: 33,62 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184504

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  

Cena: 34,54 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. IV USŁUGI ŻYWIENIOWE FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. IV USŁUGI ŻYWIENIOWE FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. IV USŁUGI ŻYWIENIOWE FORMAT-AB

POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184542

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.

Cena: 33,62 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. V PODSTAWY DZIAŁ. PRZED. FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. V PODSTAWY DZIAŁ. PRZED. FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. V PODSTAWY DZIAŁ. PRZED. FORMAT-AB

BEATA SAWICKA (RED.), ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ (RED, FORMAT-AB, 2015, 9788389184672

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji...

Cena: 35,45 zł
szt.

HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB

HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB
HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB

POD. RED. BEATY SAWICKIEJ I MONIKI ŚWIĄTKOWSKIEJ, FORMAT-AB, 2015, 9788389184634

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...

Cena: 26,36 zł
szt.

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.I ORGANIZACJA IMPREZ... T.1

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.I ORGANIZACJA IMPREZ... T.1
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.I ORGANIZACJA IMPREZ... T.1

A. SWASTEK, D. SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2013, 9788389184498

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.  

Cena: 31,73 zł
szt.

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.II ORGANIZACJA IMPREZ.. T.2

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.II ORGANIZACJA IMPREZ.. T.2
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.II ORGANIZACJA IMPREZ.. T.2

A. SWASTEK, D. SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2014, 9788389184566

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.    

Cena: 33,62 zł
szt.

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.III ORGANIZACJA IMPREZ..T.3

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.III ORGANIZACJA IMPREZ..T.3
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.III ORGANIZACJA IMPREZ..T.3

AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2015, 9788389184610

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 roku.

Cena: 25,91 zł
szt.

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.IV PODSTAWY TURYSTYKI

OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.IV PODSTAWY TURYSTYKI
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.IV PODSTAWY TURYSTYKI

BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2015, 9788389184597

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.

Cena: 30,05 zł
szt.

PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆW. CZ.2

PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆW. CZ.2
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆW. CZ.2

JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184702

Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim...

Cena: 23,63 zł
szt.

PRACOWNIA HOTELARSKA CZ. 1, ALEKSANDRA LEWANDOWSKA

PRACOWNIA HOTELARSKA CZ. 1, ALEKSANDRA LEWANDOWSKA
PRACOWNIA HOTELARSKA CZ. 1, ALEKSANDRA LEWANDOWSKA

ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2019, 9788389184832

Ćwiczenia "Pracownia hotelarska cz. 1" przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się również jako powtórka materiału z zakresu...

Cena: 29,09 zł
szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII

EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DOROTA NOWAK (RED.), FORMAT-AB, 2010, 9788389184351

Cena: 24,53 zł
szt.

TOWAROZNAWSTWO I PRZECHOW. ŻYWNOŚCI ĆW. FORMAT-AB

TOWAROZNAWSTWO I PRZECHOW. ŻYWNOŚCI ĆW. FORMAT-AB
TOWAROZNAWSTWO I PRZECHOW. ŻYWNOŚCI ĆW. FORMAT-AB

JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2015, 9788389184658

Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikację żywności pod względem wartości odżywczej, trwałości,...

Cena: 23,63 zł
szt.

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

PRACA ZBIOROWA POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2010, 9788389184313


Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności...

Cena: 18,18 zł
szt.

ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2008

ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2008
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2008

J. GAWĘCKI, J. CZARNOCIŃSKA, J. KORCZAK,M. KULCZAK, FORMAT-AB, 2008, 9788389184245

wyd. Format-AB 

Cena: 19,99 zł
szt.

ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2014

ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2014
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... W.2014

JAN GAWĘCKI, JOLANTA CZARNOCIŃSKA, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2014, 9788389184559

Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.

Cena: 23,63 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl